Takaisin
2/19/2019 klo 08:00

Espoon Nihtisiltaan aukeaa kaksi uutta ravintolaa, Taco Bell ja BURGER KING®

Nihtisillan uudet ravintolat, Taco Bell ja BURGER KING®, avaavat ovensa kesällä 2019. Taco Bellille Nihtisillan ravintola on ketjun ensimmäinen DRIVE THRU -autokaistallinen ravintola. Autokaistan lisäksi molemmissa ravintoloissa on käytössä Restis-mobiilisovellus ja sen uusi Silent Pick Drive -palvelu.

Kalifornialaisista juuristaan ammentava Taco Bell -pikaruokaravintolaketju on laajentunut pääkaupunkiseudulle hyvää vauhtia. Espoon Nihtisillan uudessa Taco Bell -ravintolassa on 120 asiakaspaikkaa, ja uusia työntekijöitä rekrytoidaan noin 20. Myös BURGER KING® on laajentunut Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti: viiden ensimmäisen toimintavuotensa aikana ketju on avannut yhteensä 54 ravintolaa ja vuoden 2019 aikana ketjun tavoitteena on avata ravintoloita ympäri Suomen. Nihtisillan uudessa BURGER KING® -ravintolassa on 140 asiakaspaikkaa, ja uuden ravintolan rekrytointitarpeen arvioidaan olevan 30 henkilöä.

Ravintoloita suunniteltaessa myös autoilevien espoolaisten ääni on kuultu, sillä molemmissa ravintoloissa on DRIVE THRU -autokaista. Nihtisillan Taco Bell on ketjun ensimmäinen autokaistallinen ravintola. Ravintoloissa on käytössä myös Restis-mobiilisovellus, jonka kautta tilaaminen ja maksaminen hoituu kätevästi ennakkoon. Restiksen uusi Silent Pick Drive -palvelu tekee autoilevien asiakkaiden asioimisesta entistä helpompaa: asiakas tilaa ja maksaa tilauksen ennakkoon Restis-sovelluksessa, valitsee noutoajan, ajaa auton Restis-merkittyyn parkkiruutuun ja tilaus tuodaan asiakkaalle suoraan autoon. Helppoa!

”Olemme erittäin innoissamme, että saamme avata ensimmäisen autokaistallisen ravintolan Espooseen. Myös Restiksen Silent Pick Drive -palvelu helpottaa varmasti monen kiireisen espoolaisen elämää”, iloitsee Taco Bell Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi lähes kaikissa ravintoloissa tarjoillaan myös olutta.

Vuonna 2017 Suomeen saapuneissa Taco Bell -ravintoloissa on avoin keittiö, joka toimii näyttämönä tilauksesta valmistettaville herkuille. Keittiössä valmistuvat Taco Bellin suositut innovaatiotuotteet Crunchwrap Supreme ja Tacos Supreme sekä herkulliset burritot, bowlit ja quesadillat. BURGER KING® -ravintoloiden tavoin ravintoloissa on käytössä virvoitusjuomien free refill ja tarjolla on myös olutta.

Ravintoloiden lisäksi samalla tontilla sijaitsee jo olemassa oleva HOK-Elannon ABC-mittarikenttä.