Takaisin
28.5.2020 klo 11:19

1.6. alkaen palvelevat kaikki ravintolamme

Taco Bell palvelee 1.6. alkaen jälleen kaikkien 10 ravintolan voimin! Ravintolakohtaiset aukiolot voi tarkistaa kesäkuun alusta lähtien ravintolakohtaisilta sivuilta.

Safety first!

Asiakkaidemme sekä henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Noudatamme tarkasti viranomaisten säädöksiä ja omavalvontaa, joten olet lämpimästi tervetullut nauttimaan turvallisesta ravintolakokemuksesta. Olemme merkinneet ravintolaan selkeästi noudatettavat turvavälit ja jonotuspaikat, jotta etäisyys muihin asiakkaisiin on helppo pitää. Tämän vuoksi myös osa asiakaspaikoista on pois käytöstä. Ravintolaamme siivotaan tehostetusti ja pintoja desinfioidaan säännöllisesti. Korttimaksua ja lähimaksua on hyvä hyödyntää, mutta maksupäätteistämme löytyvät myös antibakteeriset kalvot suojaksesi. Tilauksen voit tehdä ja maksaa myös etukäteen Restis-sovellusta käyttämällä.

Käsienpesupaikkoja löytyy useimpien ravintoloidemme omista tiloista, joissakin ravintoloissa ne sijaitsevat kauppakeskuksen tiloissa. Käsidesiannostelijat löytyvät heti sisäänkäynnistä jokaisessa ravintolassamme. Hyvällä käsihygienialla sekä yskimis- ja aivastamisohjeita noudattamalla voimme pitää yhdessä huolta turvallisesta asioimisesta ja työskentelystä ravintoloissamme. Ethän kuitenkaan tule asioimaan sairaana, hengitystieoireisena tai karanteenissa ollessasi.

Voit tilata ruokaa myös helposti mukaasi tai kotiin kuljetettuna lähettikumppaniemme Woltin tai Foodoran kautta. Mikäli kotona odottelee useampi nälkäinen ja valintojen määrä uuvuttaa, ovat Meal for 4 (35e) tai Meal for 6 (60e) oivia vaihtoehtoja! Uudet ateriakokonaisuudet saat valittua yhdellä klikkauksella Woltin tai Foodoran kautta, ja kokonaisuuksissa pääsee maistelemaan useita eri annoksia aina tacoista churroihin.

Noutotilauksesi ravintolasta voit tehdä myös etukäteen käyttämällä Restis-sovellusta jolloin voit hakea tilauksesi erityisen nopeasti, sujuvasti ja turvallisesti. Ravintoloistamme löydät myös kätevät itsepalvelukassat ja Espoon Nihtisillan ravintolassamme voit asioida lisäksi autokaistalla.