Takaisin
2/6/2019 klo 07:00

Pitkä odotus päättyy – Taco Bell avaa uuden ravintolan Lappeenrantaan

Taco Bell -pikaruokaravintolaketju laajenee pitkän odotuksen jälkeen pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, Lappeenrantaan. Uusi ravintola sijaitsee kauppakeskus Armadassa ja aukeaa kesällä. Samoihin tiloihin muuttaa myös uudistunut Rax Pizzabuffet.

Taco Bell fanien pitkä odotus päättyy, kun uusi ravintola aukeaa kesäkuussa Lappeenrantaan. Uusi ravintola sijaitsee hyvällä paikalla kävelykadun varrella kauppakeskus Armadan katutasossa. Uuteen Taco Bell -ravintolaan saadaan myös terassi.

”Etsimme pitkään sopivaa liiketilaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, kunnes haaviin osui Lappeenrannan loistava liiketila kauppakeskus Armadassa. Olemme erittäin otettuja, että Taco Belliä on odotettu näin suurella innolla myös muualle Suomeen, ja vihdoin pääsemme näihin toiveisiin vastaamaan”, kertoo Taco Bell Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Uudessa Taco Bell -ravintolassa on 70 asiakaspaikkaa ja avausta varten rekrytoidaan noin 30 uutta työntekijää. Modernista ja urbaanista elämäntavasta ja kalifornialaisista juuristaan tunnetussa Taco Bell -ravintolassa on avoin keittiö, joka toimii näyttämönä tilauksesta valmistettaville herkuille. Keittiössä valmistuvat Taco Bellin suositut innovaatiotuotteet Crunchwrap Supreme ja Tacos Supreme sekä herkulliset burritot, bowlit ja quesadillat.

Uudet tilat myös Rax Pizzabuffetille

Taco Bell -ravintolan lisäksi samaan liiketilaan aukeaa uudistunut Rax Pizzabuffet -ravintola, joka sijaitsee tällä hetkellä Lappeenrannan kauppatorin laidalla. Uusien tilojen myötä Rax Pizzabuffet kokee ilmeen kohotuksen ja saa myös terassin. Uusiin ravintolatiloihin mahtuu asioimaan kerralla 150 pizzan ystävää.

”Raxin ja Taco Bellin yhteiset liiketilat tarjoavat asiakkaille entistä enemmän valinnan varaa, kun ravintolasali ja terassi ovat yhteiset. Enää ei tarvitse kiistellä syödäänkö pizzaa vai tacoja, kun voi valita molemmat!”, iloitseeTaco Bell- ja Rax Pizzabuffet -ketjujen Brand Manager Alina Niemi.

Taco Bell -ravintolassa kiinnitetään erityistä huomiota asiakaskokemukseen ja ostamisen sujuvuuteen esimerkiksi itsepalvelukassojen muodossa. Sekä Taco Bell- että Rax Pizzabuffet -ravintoloissa voi etukäteistilauksen hoitaa mobiilisti Restis-sovelluksella.

”Itsepalvelukassat ja Restis sujuvoittavat ostamista varsinkin silloin, kun asiakkaita on paljon ja jonot äityvät pitkiksi. Näiden uusien kanavien kautta tilattaessa oma tilaus ohittaa muutaman jonottavan asiakkaan helposti, kannattaa siis rohkeasti kokeilla”, kannustaa Taco Bell Suomen aluepäällikkö Marko Virtanen.