Takaisin
13.5.2024 klo 07:30

Taco Bell ja Weekend Festival tukevat yhdessä nuoria artisteja

Taco Bell ja elokuussa Espoon Vermon tapahtumapuistossa järjestettävä Weekend Festival julkaisevat laajan yhteistyökumppanuuden. Yhteistyön ydinajatuksena ja tavoitteena on tukea suomalaista musiikkikulttuuria ja tarjota nuorille nouseville artisteille mahdollisuuksia ja alustan läpimurtoon omalla musiikkiuralla. Weekend Festival ja Taco Bell järjestävät DJ-kilpailun, jonka voittaja pääsee esiintymään festivaaliin CNNCT x Taco Bell -lavalle.

Taco Bell toimii festivaalin pääyhteistyökumppanina ja kilpailu on osa yhteistyötä. Weekend Festival on tunnettu monipuolisesta musiikkikattauksesta, ja ensi kesänä festivaalilla nähdään sekä kansainvälisiä että kotimaisia huippuartisteja. DJ-kilpailu avaa mahdollisuuden päästä esiintymään festivaalin house- ja teknomusiikkiin keskittyvälle CNNCT x Taco Bell -lavalle, eli ainutlaatuisen eturivin paikan päästä mukaan festivaaliin. Kilpailun voiton myötä avautuva esiintyminen voi toimia tärkeänä askeleena uralla musiikkimaailmassa. 

”Tunnuslauseemme Live Más korostaa sitä, kuinka kokemukset ja elämykset ovat elämän suola. Varsinkin musiikkimaailma on sydäntämme lähellä, sillä se pystyy sekä maustamaan ja elävöittämään jokapäiväistä elämäämme, että tarjoamaan Weekend Festivalin kaltaisia huikean kokonaisvaltaisia spektaakkeleita”, taustoittaa Taco Bell Suomen markkinointipäällikkö Alina Nikkarikoski. 

Kilpailussa etsitään uutta tulevaisuuden DJtä. Kilpailuun voivat osallistua kaikki itsensä DJ:ksi tunnistavat vähintään 18 vuotta täyttäneet artistit. DJ-miksauksen tulee olla osallistujan itse tekemä. 

Voittaja pääsee esiintymään Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavalle perjantaina 2.8. Lisäksi voittaja saa 2 kahden päivän lippupakettia Weekend Festivaleille. Kilpailuun voi osallistua 13.5.–26.5.2024 välisenä aikana. Lisätietoja kilpailusta, osallistumisohjeet sekä ilmoittautumislinkki löytyvät osoitteesta: tacobell.fi/wkndxtacobell 

”Kiinnostus musiikkimaailmaan ja urbaaniin kulttuuriin oli tärkeä ajuri yhteistyökumppanuudessa, mutta mikä tärkeintä, saamme myös yhdessä edistettyä tärkeää tavoitettamme. Olemme aina etsineet tapoja, joilla Taco Bell voisi konkreettisesti auttaa nousevia kykyjä murtamaan esteitä unelmiensa tieltä. Weekend Festivalin lavalle nouseminen on tilaisuus, jossa kykynsä saa todella esiin suuremmille yleisöille, vieläpä kansainvälistä suosiota saavuttaneiden tähtien keskellä. Olen todella innoissani, että voimme tarjota tämän erityislaatuisen mahdollisuuden yhdessä Weekend Festivalin kanssa!” Nikkarikoski iloitsee. 

Myös Weekend Festivalissa iloitaan yhteistyöstä.

Meille on koko Weekend Festivalin historian ajan ollut tärkeää tukea suomalaista musiikkikulttuuria. Olemme joka vuosi tarjonneet erilaisia mahdollisuuksia ja ponnahduslautoja nouseville kotimaisille artisteille. Olemme iloisia, että meillä on näin loistava kumppani toteuttamassa tänä vuonna näitä mahdollisuuksia. Oma DJ-urani lähti aikanaan nousuun juurikin vastaavan kilpailun voiton myötä, joten tunnistan tämänkaltaisten tilaisuuksien tärkeyden uusille kyvyille”, kertoo Weekend Festivalin Markkinointipäällikkö Atro Anttila. 

Weekend Festivalin artistikattaus tuo elektronisen tanssimusiikin eliitin elokuussa Espooseen Vermon tapahtumapuistoon. Pääesiintyjinä 2.-3.8.24 järjestettävässä festivaalissa nähdään Tiësto, Alan Walker, Alesso, Timmy Trumpet, R3HAB sekä Nicky Romero. Taco Bell toimii festivaalin pääyhteistyökumppanina.