Takaisin
7.4.2021 klo 06:00

Taco Bell laajenee kohti pohjoista – uusi ravintola aukeaa Ouluun

Taco Bell -pikaruokaravintolaketju tekee heinäkuussa uuden aluevaltauksen, kun ketju avaa ravintolan uudistettuun kauppakortteli Pekuriin Oulussa. Kyseessä on ketjun yhdestoista ravintola Suomessa ja samalla yksi maailman pohjoisimmista Taco Bell -ravintoloista.

Taco Bell jatkaa laajentumistaan pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, kun ketju avaa Oulun keskustaan uuden ravintolansa. Ravintolatila sijaitsee Pekurin kauppakorttelissa Kirkkokadun puolella. Uudessa ravintolassa on 71 asiakaspaikkaa ja kesäisin asiakkaiden on mahdollista nauttia annoksiaan myös terassilla. Ravintolakonseptia on päivitetty sisustuksen osalta ja Oulussa otetaan ensimmäisenä käyttöön uusi, raikkaampi sisätilojen ilme, joka korostaa entisestään kalifornialaista tunnelmaa.

”Asiakkaat ovat odottaneet Taco Bell -ravintolaa Ouluun jo pitkään ja nyt voimme iloksemme toiveen toteuttaa. Ja vieläpä loistavalla sijainnilla aivan Oulun paraatipaikalla Rotuaarilla”, iloitsee Taco Bell Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Suomen ensimmäinen Taco Bell -ravintola avattiin syksyllä 2017 Helsingin keskustaan. Siitä lähtien Taco Bell on valloittanut suomalaisten sydämiä jo 10 ravintolan voimin. Taco Bell valmistaa taconsa, burritonsa ja muut tunnetut tuotteensa aina tilauksesta ja asiakkaan toiveen mukaisesti. Tuotteissa on runsaat maut ja laadukkaat raaka-aineet.

Nykyisessä tilanteessa Taco Bell haluaa panostaa etenkin asioimisen sujuvuuteen ja saavutettavuuteen. Tätä on toteutettu mobiilisovelluksen, itsepalvelukassojen ja kotiinkuljetuspalveluiden kautta. Uuteen ravintolaan tulee kolme itsepalvelukassaa ja tilaukset voi tehdä kätevästi myös ennakkoon Restis-sovelluksella. Kotiinkuljetuspalveluista sekä Wolt että Foodora otetaan käyttöön Oulun ravintolassa.

Samaan kortteliin aukeaa kesäkuussa myös Rax Pizzabuffet -ravintola. Rax palaa Oulun keskustaan usean vuoden tauon jälkeen ja palvelee asiakkaita buffetilla sekä Rax KotiBox -noutovalikoimalla. Molempien ravintoloiden rekrytointi käynnistyy pian.