Takaisin
21.4.2020 klo 06:00

Taco Bell palvelee noutotilauksia ja kotiinkuljetusta tarjoten

Vaikka ravintolasalit ovat sulkeutuneet, palvelee Taco Bell yhä seitsemän ravintolan voimin tarjoten noutotilausmahdollisuutta ja kotiinkuljetusta lähettikumppanien kautta. Noutotilausten ihmiskontaktia voi minimoida entisestään tekemällä tilauksen etukäteen Restis-sovelluksen kautta tai käyttämällä itsepalvelukassoja.

Poikkeustilanteen vuoksi ruokailu ravintolasaleissa ei ole mahdollista, mutta asiakkaat ovat yhä tervetulleita noutamaan tilausannoksia mukaansa. Kassa-asioinnin voi halutessaan välttää käyttämällä ravintoloissa tiuhaan tahtiin desinfioitavia itsepalvelukassoja, joiden kautta tilauksen voi helposti tehdä ja maksaa. Erityisen sujuvaksi noudon saa käyttämällä Restis-mobiilisovellusta, jonka kautta voi tilata ja maksaa etukäteen turvallisesti ja näppärästi. Tällöin ravintolassa tulee piipahtaa vain take away -kassin noudon ajan. Restiksellä tilaaminen onnistuu myös tacobell.fi -verkkosivujen kautta selainversiota käyttämällä, jolloin mobiilisovellusta ei tarvitse ladata erikseen.

”Asiakkaiden ja henkilökuntamme terveys on meille ensisijaisen tärkeää. Noudatamme hygieniaohjeistuksia erityisen tarkasti ja onneksi monet käytössämme olevat ratkaisut, kuten itsepalvelukassat ja mobiilitilaukset mahdollistavat sujuvan ja turvallisen palvelun myös näin poikkeuksellisina aikoina”, kertoo ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Ravintolakäynnin sijaan ruokaa voi tilata myös kotiovelle saakka kuljetuspalveluita tarjoavan Woltin tai Foodoran kautta. Lisäksi Espoon Nihtisillassa sijaitsevassa Taco Bellissä voi tilauksensa tehdä myös autokaistan luukulta. Heinäkuussa 2019 avattu ravintola on Suomen ensimmäinen Drive Thru -autokaistalla palveleva Taco Bell, ja vastaanotto sille onkin ollut lupaava.

”Erilaisten tilauskanavien ja -muotojen ansiosta olemme säilyttäneet pääkaupunkiseudulla ja Turussa palvelumahdollisuutemme hyvällä tasolla. Asiakkaamme voivat edelleen nautiskella vaikkapa tacotiistaista, kun kotona pysyttelemisen jatkuvaan ruoanlaittoon tarvitaan hieman helpotusta ja päivään piristystä”, Lehtinen vinkkaa.