Takaisin
9.5.2022 klo 05:00

Taco Bell® tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa tavallinen lounas herkulliseen tacoon veloituksetta

9.–13.5. klo 11–13 tacofaneilla on otollinen tilaisuus vaihtaa tavallinen lounaansa herkulliseen Crunchy Tacoon veloituksetta osana Taco Bell -pikaruokaravintolabrändin kansainvälistä Taco Swap -kampanjaa.

Olipa se sitten jääkaappikylmää pizzaa, edellisen päivän tähteitä tai pehmenneitä ranskalaisia, Taco Bell tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa tavanomaiset ja useaan kertaan koetut lounasvaihtoehdot johonkin uudempaan: Taco Bellin Tacoon! Taco Bell kannustaa laittamaan lounasrutiinit tauolle ja piristämään arkea vaihtamalla rapeaan Crunchy Tacoon, joka on hurmannut ihmisiä ympäri maailman jo vuodesta 1962 lähtien.

”Maailmassa on kahdenlaisia ihmisiä: heitä, jotka rakastavat Taco Bellin tacoja ja heitä, jotka eivät ole vielä maistaneet niitä”, vihjaa Taco Bell Suomen markkinointipäällikkö Alina Nikkarikoski. ”Nyt onkin loistava tilaisuus testata tätä ikonista tuotettamme veloituksetta ja todeta, että joskus vaihtamalla paranee!”

Asiakas voi lunastaa veloituksettoman Crunchy Tacon Suomen Taco Bell -ravintoloista 9.–13.5. klo 11–13 mainitsemalla kassalla koodisanan ”taco swap”. Veloituksettomia tacoja on saatavilla 1 kpl/asiakas/päivä.

Taco Swap on jatkoa Taco Bellin ensimmäiselle maailmanlaajuiselle #ISEEATACO-markkinointikampanjalle, joka alkoi Tacokuun loisteessa toukokuussa 2021, kun yhdennäköisyys puoliympyrän muotoisen herkun kanssa huomattiin. Erilaisten tacomuotojen sijaan lounaslautasilta tullaan bongailemaan oikeita tacoja yli 25 maassa Taco Swap -jatkokampanjan merkeissä.