Takaisin
3/9/2021 klo 06:57

Taco Bellin herkkuja turvallisesti tilanteesta riippumatta

Kaikki ravintolamme ovat avoinna!

Kaikki ravintolamme palvelevat mahdollistaen ravintolassa syömisen, take awayn sekä kotiinkuljetuksen. Klo 19 jälkeen palvelemme ainoastaan noutotilauksien ja kotiinkuljetuksen osalta.

Kassa-asioinnin voit halutessasi välttää käyttämällä ravintoloissa tiuhaan tahtiin desinfioitavia itsepalvelukassoja. Erityisen sujuvaksi noudon saat käyttämällä Restis-sovellusta, jonka kautta voit tilata ja maksaa ruokasi etukäteen turvallisesti ja näppärästi. Tällöin sinun ei tarvitse kuin piipahtaa ravintolassa noutamassa tilauksesi.

Ravintolakäynnin sijaan voi tilata herkkujamme myös kotiovelle saakka kuljetuspalveluita tarjoavan Woltin kautta. Lisäksi Espoon Nihtisillassa sijaitsevassa Taco Bellissä voit tehdä tilauksesi myös autokaistan luukulta.

Kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaohjeistuksemme noudattamiseen ja toivomme kaikilta toisten huomioon ottamista ja ohjeistuksien seuraamista. Ethän tule asioimaan sairaana, hengitystieoireisena tai karanteenissa ollessasi. Seuraamme tarkasti tilanteen kehittymistä ja terveysviranomaisten ja hallituksen ohjeita, ja päivitämme mahdolliset muutokset toimintatapoihimme.

Tarkista ravintoloiden aukioloajat täältä. Turvallista herkuttelua!