Spread the love

DJ Iiro Hiltunen

ÄÄNESTÄ SUOSIKKIASI
19.5. MENNESSÄ

Olen Iiro, 21 vuotta ja kotoisin Joensuusta. Nykyään asun Kymenlaaksossa Kouvolassa.

Dj-toiminta alkoi kiinnostamaan minua vuonna 2015 Weekend Festivaalien myötä. Festivaalien jälkeen aloin tutkimaan alaa ja monien sattumusten kautta päädyin tapaamaan Kouvolan paikallista tapahtumapalvelu yrittäjää. Sen seurauksena, kevättalvella 2016, aloitin työskentelyn kyseisessä yrityksessä, jossa olen Dj-soittajan roolissa vielä tänäkin päivänä.

Suurimpana inspiraation lähteenä minulla on halu tuottaa ikimuistoisia kokemuksia muille ihmisille. Oman Dj-kollektiivini,Night Ravers Finland, voimin järjestämme bileiltoja yökerhoihin. Eikä pidä unohtaa suurta kiintymystäni musiikkia kohtaan, johon on hyvä palata niin työ- kuin arkielämässä tilanteessa kuin tilanteessa.

Eniten minuun positiivisesti vaikuttaa elektroninen tanssimusiikki tyylilajista riippumatta. Ravintolan Dj:nä olen oppinut pitämään myös paljon rap- ja popmusiikista.

Muut kilpailijat

Palkinto

Taco Bell haluaa tukea muutenkin kuin tarjoamalla esiintymislavan tuleville tähdille. Matkan varrella DJ Supertyyli on ohjaamassa ja antamassa piinkovia vinkkejä DJ-uran alkutaipaleelle kaikille finalisteille. Jokaisesta finalistista kuvataan myös 2 minuutin mittainen studiovideo, jossa finalistit pääsevät osoittamaan taitonsa. Kilpailun päätyttyä jokainen finalisti saa oman videon käyttöönsä.

Koko kilpailun voittajalle on luvassa kolme yksityistä mentorointihetkeä DJ Supertyylin kanssa sekä 1 000 € lahjakortti musiikkikauppa F-Musiikkiin tulevia hankintoja varten. Nälänkään emme anna yllättää vaan Taco Bell tarjoaa voittajalle 500 euron edestä tacoja.

Yleisöäänestyksen voittajalle on myös luvassa vatsan täydeltä tacoja 500 euron edestä.

Näin osallistut

Osallistumisaika on päättynyt.

Kilpailun säännöt

Haluamme nähdä, minkälainen DJ juuri sinä olet! Haluamme kuulla sinua inspiroivaa settiä ja nähdä tekniset taitosi. Huomioithan, että tuomaristo arvostelee musiikin ja mixauksen lisäksi myös teknisiä taitoja.

Jos olet 18-30 -vuotias uransa alkutaipaleella, noin 1-3 vuoden kokemuksella varustettu DJ, olet etsimämme henkilö. Kilpailuun osallistuaksesi sinun tulee kuvata noin 3 minuutin mittainen video, jossa esittelet omaa mixaustasi sekä teknisiä taitoja.

Osallistumisaika on 1.–24.3.2019 klo 23.59 asti. Finalistit valitaan kaikkien osallistumisaikaan mennessä rekisteröityneiden joukosta.

Osoitteessa www.tacobell.fi/beatsatthebell järjestetään myös äänestys, jossa yleisö pääsee valitsemaan oman suosikkinsa. Myös yleisöäänestyksen voittaja palkitaan. Yleisöäänestys on avoinna 12.4.–19.5.2019.

Kilpailun finalistit sitoutuvat soittamaan tunnin DJ-setin Taco Bell Baker’sissä järjestettävissä after work -iltapäivissä. After work -iltapäivät järjestetään:

25.4.2019 klo 18–19 (yksi finalisti)
30.4.2019 klo 16–18 (kaksi finalistia)
9.5.2019 klo 18–19 (yksi finalisti)
16.5.2019 klo 18–19 (yksi finalisti)

Finalistit sitoutuvat myös osallistumaan kilpailun finaaliin, joka järjestetään 24.5.2019 klo 20–22 Bakers Nightissa.

After work -iltapäivien ja finaali-illan lisäksi finalisteille järjestetään studiokuvaus maanantaina 8.4.2019, jossa kuvataan yleisöäänestyksessä käytettävät videot. Videoita käytetään yleisöäänestyksessä sekä tapahtuman markkinoinnissa. Finalistit hyväksyvät, että videoita ja kaikkea kilpailun aikana kuvattua kuva- ja videomateriaalia saa käyttää Taco Bell Suomen markkinoinnissa.