Bring The Heat

Taco Bell etsii nousevaa rap- tai R&B-artistia. Osallistu kilpailuun lähettämällä demosi sähköpostilla osoitteeseen demotacobell@gmail.com. Voittaja pääsee äänittämään kappaleen ammattituottajan kanssa studioon.

Säännöt

Kilpailun järjestäjä
Kilpailun järjestää Restel Mexican Food Oy ja Splay One Oy

Kilpailuaika
28.6.-11.7.2021

Palkinto
Kilpailun voittaja pääsee äänittämään demonsa ammattituottajan kanssa studiossa, kappaleen julkaisuun liittyvät toimenpiteet hoidetaan ja kappale julkaistaan digitaalisissa kanavissa mm. Spotify, Tidal, iTunes jne. Voittajakappaleesta tehdään levytyssopimus, jolla artisti saa kappaleen tuotosta 50%, kappaleen levittäjä 50%. Taco Bell/Splay One tuottaa singlen kansikuvan.

Voittaja huolehtii itse mahdollisista matka- ja majoituskuluista äänityspäivänä (Äänitys tapahtuu Helsingissä. Kesto 1 päivä).
Osallistuja vastaa itse liittymisestä Teostoon ja Gramexiin niin halutessaan (Teostoon liittymismaksu n. 124 €)

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palveluksi/tuotteeksi.

Voittajien arvonta, valinta ja osallistuminen
Kilpailussa haetaan uutta nousevaa rap- tai R&B-artistia. Voittajan valitsevat yhteistyössä DJ Mista S, Supertyyli ja Mauton.

Kilpailuun voi osallistua 28.6.-11.7. välisenä aikana lähettämällä oman demon osoitteeseen demotacobell@gmail.com. Kerro myös itsestäsi hakemuksessasi artistinimi, ikä ja paikkakunta.
Demon tulee olla ladattuna DropBoxiin tai SoundCloudiin, edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen lähetetään linkki demoon.
Demon tulee olla valmis sävellys. Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että kappale ei sisällä muiden tekijöiden tekijänoikeuksien omistamia elementtejä.

Kappaleen äänitys tapahtuu yhdessä sovittuna päivänä 19.7.-31.7. välillä.

Mikäli olet alaikäinen huolehdithan että sinulla on huoltajasi kirjallinen suostumus kilpailuun osallistumiseen.

Voitosta ilmoittaminen
Voittajalle ilmoitetaan 16.7. sähköpostitse siihen osoitteeseen, jolla hän on demonsa lähettänyt.
Mikäli voittaja ei vastaa kahden (2) vuorokauden sisällä, valitaan uusi voittaja.

Voittajan nimi tullaan julkaisemaan Youtube-videolla ja voittaja myös esiintyy Youtube-videolla sekä muissa some-sisällöissä.

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottaja suostuu kilpailun ehtoihin.

Tietojen luovuttaminen
Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta markkinointiin.

Järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.