Dr Pepper x Taco Bell

Osallistu TikTokissa Dr Pepperin ja Taco Bellin kilpailuun ja voita palkintoja!

Kuinka nopeasti pystyt lausumaan tilauksesi? Tsekkaa haastajat ja parhaat vedot TikTokissa #drpeppertacobell

Kilpailun säännöt

1) Järjestäjä
Oy Sinebrychoff Ab (jäljempänä ”järjestäjä”). Kampanja ei ole Tiktokin sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima.

2) Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua julkaisemalla oman suorituksensa kilpailuhaasteesta Tiktokiin hashtagilla #drpeppertacobell. Osallistuvan Tiktok-profiilin on oltava julkinen.

Kilpailuun voi osallistua kaikki 13 vuotta täyttäneet, Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kilpailuun osallistuvat alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan suostumuksen osallistumiseen. Arvontaan eivät saa osallistua kilpailun suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä.

Järjestäjä varaa oikeuden hylätä vilpilliseen tai epärehelliseen toimintaan osallistunut osallistuja. Kilpailun järjestäjä ja tekninen toteuttaja ei ota vastuuta tietokoneellesi tai muuhun omaisuuteen tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

3) Arvonnan voimassaoloaika

Arvonta on voimassa 24.3.2021 - 5.4.2021.

4) Palkinnot

5 palkintoa arvotaan haasteeseen osallistujien kesken.

1 kpl Pääpalkinto (arvo n. 430€)

  • 1 kpl Nintendo Switch -pelikonsoli,
  • 24 kpl Dr Pepper 0,5L
  • 4 kpl Taco Bell vapaavalintainen ateria lahjakortteja

4 kpl Lisäpalkintoja (arvo n. 300€)

  • Beats Studio3 Wireless -Bluetooth-kuulokkeet (arvo n. 229€)
  • 24 kpl Dr Pepper 0,5L
  • 2 kpl Taco Bell Crunchwrap Supreme -ateria lahjakortteja

Voittajat tullaan arpomaan osallistumisajan päätyttyä 6.4.2021.

5) Voitosta ilmoittaminen

Osallistuminen arvontaan päättyy 5.4.2021. Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti Tiktokin yksityisviestillä. Jos palkinnon voittajaa ei tavoiteta yhden (1) arkipäivän kuluessa arvonnasta ja yhteydenottoyrityksestä, päätetään kilpailulle uusi voittaja. Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistuja on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia tai voittaja ei lunasta palkintoa järjestäjän ilmoittamaan määräaikaan mennessä.

6) Voiton lunastaminen

Voittaja vastaa kaikista voiton hyväksymiseen tai sen lunastamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

7) Järjestäjän vastuu

Järjestäjän kollektiivinen vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen yhteisarvoa. Palkinnon saajat vapauttavat järjestäjän ja kaikki kilpailun yhteistyökumppanit, myyntipisteet tai muut mainitut osapuolet kaikesta vastuusta jotka millään tavalla johtuvat, tai joiden väitetään aiheutuvan kilpailusta, mukaan lukien vastuun henkilövahingoista tai muista vahingoista.

8) Voittajien nimien julkaiseminen

Kilpailun osanottajat myöntävät kampanjan järjestäjälle oikeuden julkaista voittajien nimet ja asuinpaikkakunnan ilman erillistä suostumusta, ilmoitusta tai korvausta.

9) Sääntöjen noudattaminen

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia: osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellä oikeuden sääntöjen muutoksiin.

10) Tietosuoja

Tutustu tarkemmin tietosuojakäytäntöömme täällä: https://sinebrychoff.fi/kayttoehdot/tietosuojakaytanto/.

11) Järjestäjän yhteystiedot

Dr Pepper Suomi / Sinebrychoff
teamdrpepper@sff.fi