Pimp the Wall

Taco Bell etsii nousevaa taiteilijaa luomaan seinämaalauksen Taco Bell -ravintolaan. Inspiroidutko Taco Bellin violetista väristä ja tacoista? Hae mukaan lähettämällä suunnitelmasi osoitteeseen tacobellwall@gmail.com. Lue tarkemmat ohjeet alta ja osallistu!

Säännöt

Kilpailun järjestäjä
Kilpailun järjestää Restel Mexican Food Oy ja Splay One Oy

Kilpailuaika
22.11.-5.12.2021

Palkinto
Kilpailun voittaja pääsee maalaamaan seinämaalauksen/”piissin” Taco Bell Baker’s ravintolan seinään, josta hänelle maksetaan 1 500 € palkkio.
Kilpailun voittajalle kustannetaan tarvikkeet aina 150 € saakka, voittaja tekee itse tarvikehankinnat ja korvaus maksetaan hänelle kuittia vastaan. Lisäksi voittaja saa palkinnoksi myös vuoden tacot (kuponki, jolla saa lunastaa yhteensä 365 tacoa 31.12.2022 mennessä).

Voittaja huolehtii itse mahdollisista matka- ja majoituskuluista maalauspäivinä. Maalaustyön toivotaan tapahtuvan Helsingissä viikolla 50 ravintolan aukioloaikojen ulkopuolella (alkuviikosta ravintola palvelee lyhyemmillä aukioloajoilla, jolloin maalaamiselle jää enemmän aikaa.) Aikaa maalaustyölle on 1-2 yötä voittajan tarpeen mukaan. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palveluksi/tuotteeksi.

Maalattavan seinän tarkemmat tiedot:
Leveys 360 cm, korkeus 220 cm. Alareunasta osa kohdista jää peittoon pöytien taakse, pöytien korkeus 75 cm. Toivomme että teoksen tärkeimmät osat keskittyvät näkyvälle alueelle. Seinä ei ole tasainen, vaan sisustustiiliseinä. Kuva seinästä alla.

seinä

Voittajien arvonta, valinta ja osallistuminen
Kilpailussa haetaan uutta nousevaa Graffiti-/seinämaalaustaiteilijaa, toteutus voi olla graffiti, pop art yms. Voittajan valitsee Taco Bell.

Kilpailuun voi osallistua 22.11.-5.12.2021 välisenä aikana lähettämällä oman suunnitelman osoitteeseen tacobellwall@gmail.com. Kerro myös itsestäsi hakemuksessasi mahdollinen taiteilijanimi, ikä ja paikkakunta. Halutessasi voit liittää mukaan myös kuvia aiemmista töistäsi.
Suunnitelman tulee olla PDF tai png. -muodossa ja liitettynä sähköpostiviestiin.
Suunnitelman tulee olla mahdollisimman perusteellinen, jotta siitä näkee selkeästi millainen lopullinen teos tulee olemaan. Osallistuja takaa, että toteutettava teos vastaa suunnitelmaa riittävissä määrin ja ettei teos ole halventava tai muuten kunnianloukkaus, eikä loukkaa kolmansien osapuolien oikeuksia. Teoksen tulee olla osallistujan oma idea ja kilpailuun osallistuja vastaa siitä että suunnitelma/teos ei sisällä muiden tekijöiden tekijänoikeuksien omistamia elementtejä.
Toivomme että teoksesta löytyisi Taco Bellille ominaista violettia väriä, sekä tacoja tai tacomuotoja.
Voittaja luovuttaa kaikki teoksen tekijänoikeudet ja immateriaalioikeudet Restel Mexican Food Oy:lle. Voittajan nimi/taiteilijanimi mainitaan aina kun Taco Bell käyttää kuvaa, jossa teosta esitellään.

Maalaustyö tapahtuu yhdessä sovittuna ajankohtana viikolla 50 yöaikaan ravintolan ollessa suljettu, jotta mahdollistetaan työrauha voittajalle. Osallistuja sitoutuu tekemään maalauksen sovittuna ajankohtana voiton osuessa kohdalle.

Mikäli olet alaikäinen, huolehdithan että sinulla on huoltajasi kirjallinen suostumus kilpailuun osallistumiseen ja huoltaja mukana maalaustyön aikana.

Voitosta ilmoittaminen
Voittajalle ilmoitetaan 9.12.2021 sähköpostitse siihen osoitteeseen, jolla hän on suunnitelmansa lähettänyt.
Mikäli voittaja ei vastaa kahden (2) vuorokauden sisällä, valitaan uusi voittaja.
Muille osallistujille ei lähetetä erillistä viestiä kilpailun päätyttyä.

Voittajan nimi tullaan julkaisemaan sosiaalisessa mediassa ja voittaja saattaa myös esiintyä some-sisällöissä. Taco Bellillä on oikeus käyttää osallistujien materiaaleja some-tileillään, mainiten voittajan nimen/taiteilijanimen.

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottaja suostuu kilpailun ehtoihin.

Tietojen luovuttaminen
Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta markkinointiin.

Järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.