Mikä on Restis?

Restis on näppärä mobiilisovellus, jolla kiilaat jonon kärkeen. Tee tilaus ja odota ruokasi valmistumista ilman jonottamista.

Restis tarjoaa helpon ja turvallisen tavan nauttia Taco Bellin herkuista

Poikkeuksellisinakin aikoina Taco Bellin herkut saavat veden kielelle. Restiksen avulla maukkaista annoksistamme nauttiminen on tehty turvalliseksi ja helpoksi.

Voit tehdä tilauksen ennakkoon omalla puhelimellasi Restis-sovelluksessa. Valitset sovelluksessa lähimmän ravintolan ja klikkaat ostoskoriin mitä mielesi tekee. Myös maksu hoituu näppärästi sovelluksessa, muun muassa maksukorteilla tai MobilePaylla. Tilauksen jälkeen tehtäväksi jää enää noutaa herkut ravintolasta, ja tämähän tapahtuu nopeasti ja turvallisesti, sillä tilauksesi jo odottelee tiskillä valmiina. Kätevää, eikö?

Restis on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta.

Restiksen leimapassi - syömällä useammin säästät

Uskollisuus kannattaa. Siispä kehitimme leimapassin, johon saat leiman aina 9,50 euron arvoisesta Restiksellä tehdystä ostoksesta. Leimoja kerryttävät Taco Bellin lisäksi myös Burger Kingin ja Rax Pizzabuffetin ostot. Ja mikä parasta, saat aina viiden ja kymmenen leiman jälkeen herkullisen palkinnon.

KERÄTTYÄSI 10 LEIMAA SAAT JOKO:

  • Ilmaisen Taco Bellin Crunchwrap Supreme -aterian
  • Ilmaisen Burger Kingin Whopper-aterian
  • Ilmaisen Raxin Take away -pizzan

ODOTELLESSASI 10 LEIMAN PALKINTOA SAAT JO 5 LEIMALLA JOKO:

  • Ilmaisen Churron Taco Bellissä
  • Ilmaisen jäätelön Raxissa