Hae meille!

Jos olet energinen ja positiivinen tiimipelaaja ja haluat ansaita rahaa mukavassa ja kannustavassa tiimissä, on Taco Bell juuri oikea työpaikka sinulle.

LIVE MÁS WITH TACO BELL – ELÄ ENEMMÄN MYÖS TÖISSÄ!

Haluatko tehdä asioita uudella tavalla? Siistejä juttuja, herkullisia juttuja? Juttuja, joita kukaan ei osaa odottaa, mutta päätyy rakastamaan? Hyvä, sillä siinä tapauksessa olet etsimämme uusi tacobelliläinen! Etsimme jatkuvasti suurella sydämellä ja innostuksella varustettuja tulevaisuuden tähtityöntekijöitä ravintoloihimme.

Tsekkaa avoimet paikkamme sivun alareunasta tai laita avoin hakemus osoitteeseen tacobell@restel.fi.

TARJOLLA ENEMMÄN KUIN TYÖPAIKKA

Haluamme tarjota parhaan työympäristön, jossa sinä voit loistaa, viihtyä sekä kouluttautua aina vain paremmaksi ammattilaiseksi niin osana tiimiäsi kuin yksilönäkin. Uutena Team Memberinä osallistut palkalliseen koko tehtävänkuvan kattavaan koulutukseen, jossa myös Taco Bellin brändi ja filosofia tulevat sinulle tutuksi.

Työntekijät ovat meillä aina numero yksi. Jotta sinä viihtyisit meillä, järjestämme työntekijöillemme useamman kerran vuodessa hauskoja Live Más -päiviä, jolloin teemme yhdessä jotain kivaa. Annamme myös tunnustusta työkavereillemme hyvistä suorituksista niin arjessa kuin nostamalla esiin kauden työntekijöitä. Ennen kuulumattomia eivät ole myöskään opintomatkat ulkomaille.
Meillä ei tehdä vain töitä, meillä luodaan ystäviä.

Taco Bell saavutti sijan 4 vuoden 2018 Suomen innostavimmat työpaikat -tutkimuksessa. Tutkimuksen on toteuttanut Corporate Spirit.

rekry

MINKÄLAISIA TYYPPEJÄ HAEMME?

Etsimme tyyppejä, jotka ovat innostuneita hoitamaan tehtäviä positiivisella asenteella ja suurella sydämellä. Jos olet lisäksi täysi-ikäinen, olet valmis ja halukas tekemään vuorotyötä ja englanninkielentaitosi on vähintään kohtuullinen, olet täyttä Taco Bell -matskua ja tahdomme kuulla sinusta heti! Palkkaamme asennetta ja koulutamme taitoa, joten intosi ja halusi oppia sekä persoonasi merkitsevät meille eniten! Tacobelliläiset ovat nälkäisiä (HUNGRY) tekemään, palvelemaan ja olemaan vahvasti hetkessä läsnä:

hungry

URAPOLKUJA

Team Memberin työnkuva on vasta Taco Bell -urasi alku. Tässä tehtävässä opit taitoja, joista hyödyt läpi elämäsi niin töissä kuin vapaa-ajalla. Tulevaisuudessa, jos olet 18 vuotta tai yli, sinulla on mahdollisuus kouluttautua Shift Leadiksi ja edelleen Restaurant General Manageriksi. Tartu elämäsi työtilaisuuteen jo tänään. Tsekkaa avoimet paikkamme alta tai laita avoin hakemus osoitteeseen tacobell@restel.fi

Katso avoimet työpaikkamme

Valitse paikkakunta