Vastuullisuus

Vastuullisuus on meille pieniä arjen tekoja kohti suurempaa suuntaa. Haluamme pitää huolta työntekijöidemme ja asiakkaidemme lisäksi myös meitä ympäröivästä yhteiskunnasta ja ympäristöstä, ja pyrimme kehittämään toimintamme vastuullisuutta jatkuvasti.

Ruokaturvallisuus

Meille Taco Bellissä ruokaturvallisuus ja laatukriteerit ovat kunnia-asia. Olemme sitoutuneita tarjoamaan asiakkaillemme laatua, johon he voivat luottaa joka suupalalla. Työskentelemme päästäksemme yhä korkeammalle turvallisuus- ja laatuvaatimuksissa sekä täytämme – ja usein jopa ylitämme – alan säädökset, direktiivit ja kriteerit. Käytämme tuotteissamme ja raaka-aineissamme vain vapaiden kanojen munia.

Alihankkijamme

Käytämme alihankkijoina vain sellaisia tahoja, jotka jakavat arvomme ruokaturvallisuudesta ja raaka-aineiden laadusta. Palkitsemme heidät, joilla on suurin intohimo ja parhaat tulokset Star Supplies of the Year -palkinnolla. Kaikki alihankkijamme ovat tietoisia Taco Bellin tinkimättömästä sitoutuneisuudesta tehdä asioita asiakkaiden ehdoilla ja siitä, että tacobelliläisille vain paras on tarpeeksi hyvä.