Vastuullisuus

Vastuullisuus on meille pieniä arjen tekoja kohti suurempaa suuntaa. Haluamme pitää huolta työntekijöidemme ja asiakkaidemme lisäksi myös meitä ympäröivästä yhteiskunnasta ja ympäristöstä, ja pyrimme kehittämään toimintamme vastuullisuutta jatkuvasti.

Työllistämme

Työllistämme ravintoloissamme noin 210 ihmistä yhteensä 10 ravintolassa.

Ensimmäinen työpaikka

Tarjoamme monelle nuorelle ensimmäisen työpaikan, ja valmennamme ison joukon nuoria työelämään. Työkielenä käytämme myös englantia, joten pystymme työllistämään myös maahanmuuttajia ja näin auttamaan heidän sopeutumistaan Suomeen.

Tasa-arvo

Meillä jokainen työntekijä on tasa-arvoisessa asemassa toisiinsa nähden. Teemme kaikkemme, jotta jokaisella työntekijällämme on samat mahdollisuudet edetä urallaan ja kehittää omia taitojaan.

Kierrätämme

Lajittelemme ja kierrätämme ravintoloissa syntyneet jätteet tehokkaasti. Karsimme myös muovin käyttöä tarjoamalla kertakäyttöisiä pillejä ja mukien kansia ravintoloissamme vain asiakkaan erikseen pyytäessä sekä take away -pakkauksissa. Etsimme jatkuvasti vaihtoehtoisia, ympäristön kannalta parempia kertakäyttömateriaaleja muovin korvaajaksi.

Kotimaisuus

Valikoimassamme on kotimainen Nyhtökaura®, jonka voit valita proteiiniksi mihin tahansa tuotteeseemme. Suosimme myös satokauden mukaan kotimaisia vihanneksia.

Vähennämme ruokahävikkiä

Valmistamme kaikki tuotteemme aina tilauksesta, jolloin valmiita tuotteita ei päädy milloinkaan roskiin. Pyrimme myös aina ennakoimaan menekkiä esivalmisteluja vaativien tuotteiden osalta, jotta hävikki olisi mahdollisimman pieni.

Ruokaturvallisuus

Meille Taco Bellissä ruokaturvallisuus ja laatukriteerit ovat kunnia-asia. Olemme sitoutuneita tarjoamaan asiakkaillemme laatua, johon he voivat luottaa joka suupalalla. Työskentelemme päästäksemme yhä korkeammalle turvallisuus- ja laatuvaatimuksissa sekä täytämme – ja usein jopa ylitämme – alan säädökset, direktiivit ja kriteerit.

Alihankkijamme

Käytämme alihankkijoina vain sellaisia tahoja, jotka jakavat arvomme ruokaturvallisuudesta ja raaka-aineiden laadusta. Työskentelemme yhdessä päästäksemme yhä korkeammalle turvallisuus- ja laatuvaatimuksissa sekä täytämme – ja usein jopa ylitämme – alan säädökset, direktiivit ja kriteerit. Palkitsemme heidät, joilla on suurin intohimo ja parhaat tulokset Star Supplies of the Year -palkinnolla. Kaikki alihankkijamme ovat tietoisia Taco Bellin tinkimättömästä sitoutuneisuudesta tehdä asioita asiakkaiden ehdoilla ja siitä, että tacobelliläisille vain paras on tarpeeksi hyvä.